Begrafenisvereniging Rolde e.o.

Bijverzekeren

Slechts een gedeelte van de kosten van een uitvaart wordt vergoed door de uitvaartvereniging. Voor de kosten die niet vergoed worden,  kunt u zich bijverzekeren.

Dat is wel raadzaam, want de bijkomende kosten van een uitvaart kunnen tegenwoordig behoorlijk oplopen. Bent u niet voldoende verzekerd, dan worden uw nabestaanden - behalve met het verdriet van uw overlijden - toch nog met een fikse rekening geconfronteerd. En dat wilt u natuurlijk liever voorkomen.

De uitvaartvereniging heeft afspraken gemaakt met Yarden. Zij biedt u een prima verzekering tegen een betaalbare premie en ondersteund door een goed advies. Dit heeft voordelen voor zowel de vereniging, als het lid.
Het telefoonnummer van de Yarden-adviseur, de heer Eddy Tinge is 06 - 457 02 362.

klik hier voor aanvragen verzekering met korting bij Yarden.